Brænder du for at hjælpe - lokalt og ude i verden - du er velkommen i Lions.

For at blive medlem skal man være myndig og have tilknytning til lokalområdet enten at bo eller arbejde der. Medlemskab kan kun opnås efter indbydelse.

Spørg om du kan blive inviteret til et møde og høre mere om klubben og dens arbejde.

Er man herefter stadig interesseret i medlemsskab, bliver man optaget i klubben som medlem. Det første år tilknyttes man en "sponsor", som virker som mentor.

Klubben optager både mænd og kvinder.

Medlemsskab i Lions Furesø koster kr. 500,00 pr. halvår. Yderligere skal der påregnes en udgift på ca. 100 kr. pr. møde til dækning af mad og drikke.
Påklædning til møderne er almindeligt pænt tøj, men til fester bruges festtøj.

Klubmøde er den første tirsdag i hver måned. Det foregår på Gedevasevang Aktivitetscenter i Farum.

Som medlem er du samtidig medlem af Lions ca. 46.000 klubber fordelt over hele verden.
Foruden at være medlem af en verdensomspændende humanitær organisation, får du i Lions Furesø en bredt social venskabs og omgangsskreds.
Har Lions i Furesø vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte
Kim Mortensen på telefon 29 42 34 84 eller sende en e-mail til furesø@lions.dk.