Julekurve 2017

INDSAMLING TIL JULEKURVE

Indsamlingen i Kvickly Værløse

”Vi håber at nå at samle ind til mindst 40 julekurve i Værløse. Vi kan sagtens forhøje det tal, hvis det bliver aktuelt. Sidste år nåede vi op på 55 kurve,” fortæller Kim Mortensen, president i Lions Furesø.

Han vil selv stå i Kvickly i Værløse på de mest travle tidspunkter fredage og lørdage for at gøre kunderne i butikken opmærksomme på indsamlingen.
”Når folk kommer ind for at handle, står jeg her som en fin stopklods og spørger, om de har set tavlen. Jeg kender jo mange af de lokale,” siger Kim Mortensen.
”I år har vi valgt at gøre det ligesom i Kvickly i Kalundborg, hvor man sidste år fik samlet julehjælp ind til 100 lokale familier. Der kunne man skrive sit navn på tavlen, ligesom vi gør her i år, og det er med til at give folk ejerskab til projektet,” siger souschef Lotte Thrysøe, Kvickly Værløse.

Indsamlingen i Kvickly Farum

Indsamlingen i Farum foregår på en anden måde; her stod vi lørdag den 2. december og delte løbesedler ud til de kunder, der ønsker at bidrage med ting til julekurvene. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger og er taknemmelige for den store opbagning, der har været fra kunderne.

Præsterne deler ud

Lions Club er initiativtager til projektet, men uden samarbejdspartnere gik det ikke. I Kvickly Værløse er det souschef Lotte Thrysøe og i Kvickly Farum er det Maja Molin, der bakker op.

10. december stopper indsamlingen, så Kvickly kan nå at pakke julekurvene og vi kan få dem sendt videre til præsterne, som er et meget vigtigt led i forhold til at få julehjælpen afleveret ved døren hos modtagerne.