Om Lions

Det er sjovt at være lions

Enhver Lions er en lille enhed i verdens største private humanitære organisation. Lions Clubs International tæller ca. 1.4 millioner aktive medlemmer - fra alle samfundslag - i 190 lande og fordelt på 44.600 klubber. I Danmark er vi 7.200 medlemmer fordelt på 320 klubber.

Lions Furesø mødes under hyggelige former den første tirsdag i hver måned. Det foregår som regel i Aktivitetscenter Gedevasevang i Farum og er med spisning. På disse møder foregår den overordnede gennemgang af aktiviteter samt behandling af ansøgninger m.m. Det detaillerede arbejde foregår i en række udvalg.

Nogle møder holdes som en foredragsaften, et virksomhedsbesøg eller besøg hos en offentlig institution m.v.
Den anden del af klublivet er aktiviteter, der skal skaffe klubben midler til hjælpeprojekterne. Disse aktiviteter kan spænde meget vidt. Ofte er det deltagelse i byens festligheder med boder o.l. som medlemmerne bemander.

Som medlem af Lions betales et kontingent, som dækker drift, administration, spisning m.m.

Derfor kan vi opfylde princippet:

En krone ind = En krone ud

Det kræver lidt brug af fritid når vi afholder vore aktiviteter, og ofte er vores familier med, når der er brug for "mange hænder". Det styrker sammenholdet og hjælper med til, at vi har det godt som Lions. Der er i årenes løb knyttet mange gode venskaber i Lions regi

Vi bliver ofte spurgt:
- Er det en hemmelig loge?
- skal man gennem rituelle optagelsesprocedurer for at blive medlem?
- bliver de indsamlede midler "ædt" op af administration?

NEJ! - kan vi svare til alle spørgsmålene
- Lions er ikke en hemmelig loge
- der er hverken noget hemmeligt, eller specielle optagelsesprocedurer i Lions
- Vi vil også gerne fastslå, at alle indsamlede midler går ubeskåret til humanitære formål lokalt i Furesø, i resten af Danmark samt i udlandet.

Se videoen om Lions Danmark herunder.